Historie

Welkom, mijn naam is Patrick Maaskamp en ik ben de eigenaar van RDS Automotive.

Ik ben in 1985 als monteur begonnen bij een klein garagebedrijf, gespecialiseerd in reparatie en onderhoud van alle merken.
Daarnaast werkte ik op de zaterdagen als autopoetser bij de Mitsubishi dealer in Eindhoven. In 1987 ben ik overgestapt naar deze dealer en heb daar tot 2000 met enorm veel plezier gewerkt.
In deze jaren ben ik van monteur, magazijnman, receptionist en later verkoper doorgestroomd tot bedrijfsleider van de vestiging in Helmond.
In 2000 ben ik samen met een compagnon zelfstandig verder gegaan met een Mitsubishi dealerschap in Oosterhout, welke in 2003 werd uitgebreid met een Citroen dealerschap. Doordat de markt om schaalvergroting vroeg zijn in 2006 beide vestigingen verkocht en ben ik aangebleven als directeur van de Mitsubishi vestiging voor het gebied Breda en Oosterhout. In 2009 ben ik bij de Volkswagen en Audi dealer in Valkenswaard gaan werken als eindverantwoordelijke voor die vestiging.

Maar de drang naar zelfstandigheid was zo groot dat ik er uiteindelijk toch weer voor heb gekozen om een eigen bedrijf op te zetten. Een van de belangrijkste reden hiervoor is te vinden in het feit dat de grootschaligheid ervoor zorgt dat de klant niet meer optimaal bediend kan worden. Juist door een persoonlijke, laagdrempelige en klantgerichte aanpak kun je jezelf in deze moeilijke markt nog goed onderscheiden. Nu bijna 10 jaar na de start werken er inmiddels 4 full-time monteurs bij mij die zeer zorgvuldig zijn geselecteerd en die dezelfde instelling hebben en dezelfde normen en waarden hanteren die bij ons hoog in het vaandel staan.

Mijn motto is niet voor niets “Je moet het verwachtingspatroon van de klant overtreffen” pas dan heb je als team een goede prestatie geleverd.

De bedrijfsnaam RDS Automotive is overigens heel bewust gekozen want deze letters staan voor Romy, Devin en Sandra (mijn kinderen en vrouw) en staan garant voor een warm, veilig en vertrouwd “nestgevoel”.

En dat is nu juist hetgeen wat RDS Automotive nastreeft voor haar klanten.